WEBSHOP

 

BESTEL JE PRODUCTEN EN GA DIRECT VAN START

 

 

PRODUCTEN

Bestel je producten online en je kan direct MLMLM gaan toepassen. De bestelling wordt na betaling binnen 48 uur verzonden.  Je kan via Paypal, Ideal of een bankoverschrijving betalen.

Een koker met inhoud!? Dat zagen wij wel zitten. Verrassend hoe simpele maar  uitnodigende vragen een leuke wending hebben gegeven aan ons avondje uit in het café. De ongemakkelijkheid doorbreken was niet nodig, maar een andere aanvliegroute tijdens ons biertje leek ons wel leuk. Zeker aan te raden. Verassend en ook gewoon omdat het kan!

Nathanael, Speler

MLMLM is een gezellig en leuk spel voor jong en oud om te spelen bij ons op het terras. De gasten genieten ondertussen van een hapje en een drankje tijdens het spelen van het spel. Ze blijven al gauw langer zitten omdat ze een mooi en gezellig gesprek hebben. Dat krijgen wij ook zeker te horen van onze gasten.

Af en toe krijgen wij als gastheren/vrouwen ook vragen van het spel van gasten. Dat maakt het voor ons ook zeker 
leuk. Zelf spelen wij het spel regelmatig na werktijd met het personeel. Zo komen wij van elkaar ook meer te weten.

Sherilyn, Horeca ondernemer, Koning van Denemarken

We vonden het spel écht leuk om te doen, we bleven doorgaan met dobbelen en vragen stellen! Het geeft een extra dimensie aan de lunch of borrel en biedt de mogelijkheid om andere (‘diepere’) gesprekken aan te gaan met je tafelgenoten. Dat is ook zeker gebeurd. 

Er zijn zelfs verhalen verteld (‘welk verhaal vertelt je familie over jou’) dat de partner niet kende!

Rogier en Els, Speler

Dit is echt een gezellig spel! Leuk met het gezin maar ook hilarisch met vrienden bij de Koning van Denemarken!

Jorien, Speler

TEVREDEN KLANTEN

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

    VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA