OVER ONS

MEER LOL MET LEUKE MENSEN


OVER MLMLM

MLMLM-Meer Lol Met Leuke Mensen is een goed idee van GoedID.com. Met Lieselore van Dijkhuizen als bedenker en ontwerper.

‘Ik ben Lieselore van Dijkhuizen, in 1974 geboren in Den Haag. Nu woon ik in het relaxte Rhenen. Samen met Mark en onze drie kinderen. Ik inspireer en faciliteer ondernemers om letterlijk een goed gesprek op de kaart te zetten.

Om me heen zie ik dat er behoefte is aan offline contact. In onze 24/7 samenleving is het een uitdaging om écht een goed gesprek te hebben. De horeca merkt en herkent dat. Je ziet ze waarschijnlijk regelmatig: de gasten die de hele avond met de mobieltjes zitten en weinig tot niets meer tegen elkaar zeggen. Wil je een goede klantervaring creëren? Geef de mensen iets om over te praten want ze zijn uitgepraat.

Vanuit mijn bedrijf GoedID.com denk ik in win-win-win scenario’s. Ik wil mensen dichter bij elkaar brengen door een goed gesprek. En horecaondernemers willen hun klant een goede beleving geven in hun zaak zodat de omzet stijgt. De combinatie van deze twee is MLMLM. Door dit spel komen mensen weer echt in contact met elkaar én kunnen horecaondernemers meer omzet maken.’

Hoe is MLMLM ontstaan? 

Voor het ontstaan van MLMLM neem ik jullie graag mee naar het mooie voorjaar van 2016. 

Ken je dat? Dat je niet weet wat je iemand kado kan geven? Ik had een verjaardag van mijn goede vriendin Jolanda,  die alles al heeft. Jolanda heeft net als ik ook twee prachtige puberdochters. Ik gaf haar een borrel met onze dochters cadeau. 

Dit cadeau heeft er indirect voor gezorgd dat je nu MLMLM kan spelen.

Want hoe doe je dat? Een gezellig borrel met puberdochters en ook nog een goed gesprek hebben? Hoe kom je zover dat de telefoons weggelegd worden en dat je over de echte dingen van het leven met elkaar gaat praten? De oplossing kwam door van die kaarten met vragen erop. Deze legde ik op tafel en – een lang verhaal iets korter – Madelon, mijn eigen dochter riep direct; ‘oh nee, hè mam, we gaan toch niet dat doen? Maar de nieuwsgierigheid van Micky won en al snel kwamen we door de vragen in een heel mooi gesprek met elkaar. Na afloop vertelde Jolanda; “Lieselore, ik heb Micky eindelijk weer eens echt horen praten”.

Dit was genoeg aanleiding om hier iets mee te gaan doen. Ik maakte een try-out spel voor ‘Borrel met Puberdochters’ te spelen op je telefoon. Tien moeders met dochters waren enthousiast toen ze het zagen en beloofden het te gaan spelen en mij te laten weten hoe het spel was. Het resultaat; maar 1 moeder-dochter set had het echt gespeeld. Ze vonden het heel leuk en gaven aan echt quality time gehad te hebben. De anderen hadden simpelweg geen tijd genomen om het te spelen. Terwijl ze het 24/7 bij zich hadden op hun telefoon.

En toen… hét EUREKA moment!

Ik zat in het zonnetje op een terras en dacht: Yes! Hier moet het komen –  in de horeca!” Hier ben je al bij elkaar met Leuke Mensen, hier heb je tijd, hier moet iets komen waardoor je echt met elkaar in contact komt en wat je offline kan spelen. En zie hier het resultaat: Meer LOL Met Leuke Mensen! 

Mijn missie is geslaagd ook al zou er maar één relatie beter van worden. En wanneer ik echt groot droom, dan ontstaan er zelfs huwelijken door het spelen van MLMLM of gaan ze langer mee ;-).

MEEST GESTELDE VRAGEN

De meest gestelde vragen hebben we
hier al even voor je op een rijtje gezet!

LEES VERDER

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij vinden het erg leuk om met je in contact te komen
en helpen je graag verder!

NEEM CONTACT OP

Een koker met inhoud!? Dat zagen wij wel zitten. Verrassend hoe simpele maar  uitnodigende vragen een leuke wending hebben gegeven aan ons avondje uit in het café. De ongemakkelijkheid doorbreken was niet nodig, maar een andere aanvliegroute tijdens ons biertje leek ons wel leuk. Zeker aan te raden. Verassend en ook gewoon omdat het kan!

Nathanael, Speler

MLMLM is een gezellig en leuk spel voor jong en oud om te spelen bij ons op het terras. De gasten genieten ondertussen van een hapje en een drankje tijdens het spelen van het spel. Ze blijven al gauw langer zitten omdat ze een mooi en gezellig gesprek hebben. Dat krijgen wij ook zeker te horen van onze gasten.

Af en toe krijgen wij als gastheren/vrouwen ook vragen van het spel van gasten. Dat maakt het voor ons ook zeker 
leuk. Zelf spelen wij het spel regelmatig na werktijd met het personeel. Zo komen wij van elkaar ook meer te weten.

Sherilyn, Horeca ondernemer, Koning van Denemarken

We vonden het spel écht leuk om te doen, we bleven doorgaan met dobbelen en vragen stellen! Het geeft een extra dimensie aan de lunch of borrel en biedt de mogelijkheid om andere (‘diepere’) gesprekken aan te gaan met je tafelgenoten. Dat is ook zeker gebeurd. 

Er zijn zelfs verhalen verteld (‘welk verhaal vertelt je familie over jou’) dat de partner niet kende!

Rogier en Els, Speler

Dit is echt een gezellig spel! Leuk met het gezin maar ook hilarisch met vrienden bij de Koning van Denemarken!

Jorien, Speler

TEVREDEN KLANTEN

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

    VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA