FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN

 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hier vind je de meest gestelde vragen, zit jouw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

MLMLM zorgt voor een goede klantbeleving en dat zorgt voor mond-tot-mondreclame. Doordat klanten vaker arrangementen bestellen, langer blijven zitten en vaker terugkomen krijg jij meer omzet. Een voorbeeldje: stel dat de gemiddelde tafel twee extra wijntjes besteld tijdens het spelen van MLMLM dan heb je de investering van MLMLM er per tafel al uit bij 5x inzetten.

Die keuze is aan jou. Je kunt het spel gratis aanbieden als extra service. Veel horecaondernemers zetten het ook op de kaart in combinatie met een arrangement (High Wine/Tea met MLMLM). Daarmee maak je zo’n arrangement dan extra luxe.

Echt contact zorgt voor omzet. De horecaondernemer anno nu verdient niet aan het eten en drinken maar aan de aandacht voor de klant.  Als jij bij tafel 4 in gesprek bent, dan ben je dat bij alle andere tafels niet. MLMLM is er voor elke klant, en kan aan meerdere tafels tegelijk gespeeld worden. Win-win dus!

MLMLM is zo gemaakt dat het tegen een stootje kan. De kaarten zijn van zware kwaliteit. Door de vormgeving vallen eventuele vlekken niet op. En als je toch een nieuw setje kaarten wilt, dan hoef je niet het hele spel opnieuw te kopen. Je kunt eenvoudig een nabestelling van de kaarten (of de koker) doen.

Nee! In deze online tijd is er behoefte aan écht contact. Jouw horecazaak is daarvoor de ideale plek. Omdat het spel zo leuk is om te spelen, voelt het voor de klant puur als een mooie toevoeging aan de klantbeleving. Offline is de nieuwe luxe.

De kracht van MLMLM is dat het aan meerdere tafels tegelijk gespeeld kan worden, zodat je het spel ook letterlijk op de kaart kunt aanbieden.

MLMLM kan zelfs met meerdere kokers aan 1 tafel gespeeld worden. Daarom is het startpakket van MLMLM een set van vijf kokers.

We kregen van meerdere klanten de vraag om toch ook 1 MLMLM spel te kunnen bestellen.

Vandaar dat dit nu mogelijk is http://www.mlmlm.nl/product/mlmlm-nu-ook-per-stuk/

MLMLM gaat juist helpen met de bijverkoop. Als jouw personeel het spel aanbiedt, komt het klantcontact snel tot stand en is er een ruime opening voor nog een extra bestelling. De video-instructie leert jouw werknemers hoe ze MLMLM daarvoor kunnen inzetten.

MEEST GESTELDE VRAGEN

De meest gestelde vragen hebben we
hier al even voor je op een rijtje gezet!

LEES VERDER

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij vinden het erg leuk om met je in contact te komen
en helpen je graag verder!

NEEM CONTACT OP

Een koker met inhoud!? Dat zagen wij wel zitten. Verrassend hoe simpele maar  uitnodigende vragen een leuke wending hebben gegeven aan ons avondje uit in het café. De ongemakkelijkheid doorbreken was niet nodig, maar een andere aanvliegroute tijdens ons biertje leek ons wel leuk. Zeker aan te raden. Verassend en ook gewoon omdat het kan!

Nathanael, Speler

MLMLM is een gezellig en leuk spel voor jong en oud om te spelen bij ons op het terras. De gasten genieten ondertussen van een hapje en een drankje tijdens het spelen van het spel. Ze blijven al gauw langer zitten omdat ze een mooi en gezellig gesprek hebben. Dat krijgen wij ook zeker te horen van onze gasten.

Af en toe krijgen wij als gastheren/vrouwen ook vragen van het spel van gasten. Dat maakt het voor ons ook zeker 
leuk. Zelf spelen wij het spel regelmatig na werktijd met het personeel. Zo komen wij van elkaar ook meer te weten.

Sherilyn, Horeca ondernemer

We vonden het spel écht leuk om te doen, we bleven doorgaan met dobbelen en vragen stellen! Het geeft een extra dimensie aan de lunch of borrel en biedt de mogelijkheid om andere (‘diepere’) gesprekken aan te gaan met je tafelgenoten. Dat is ook zeker gebeurd. 

Er zijn zelfs verhalen verteld (‘welk verhaal vertelt je familie over jou’) dat de partner niet kende!

Rogier en Els, Speler

TEVREDEN KLANTEN

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

    VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA