MEER LOL MET LEUKE MENSEN

Het leukste horecaspel!

Door de leukste, grappigste en zin-gevende vragen, beleven jouw gasten een extra goede tijd in jouw horecazaak.

GA DIRECT NAAR DE WEBSHOP

MLMLM zet letterlijk een goed gesprek op de kaart!

Door de leukste, grappigste en zin-gevende vragen, beleven jouw gasten een extra goede tijd in jouw horecazaak. De vragen op de kaarten zorgen voor offline contact, diepe gesprekken en een heleboel lol. Dat levert niet alleen een hele goede klantervaring en mond-tot-mondreclame op, maar ook meer omzet.

Je klanten blijven langer zitten en bestellen meer. En met zo’n leuk spel op de kaart, komen jouw klanten ook nog eens vaker terug.

TIP: Biedt MLMLM aan als onderdeel van een actie of arrangement. 

OVER MLMLM

Meer Lol Met Leuke Mensen speelt in op twee behoeftes: de klant wil écht, offline contact. De horecaondernemer wil bekend staan om een fantastische klantbeleving. MLMLM zorgt ervoor dat die twee behoeftes bij elkaar komen. Win-win!

MLMLM is speciaal ontwikkeld voor de horeca. De handzame koker ziet er prachtig uit en is makkelijk in gebruik. De afbeeldingen in het spel passen helemaal in de horecaomgeving, met een leuke knipoog naar de ingrediënten van een goed gesprek. De kaarten van duurzame kwaliteit zijn zo vormgegeven dat intensief gebruik niet opvalt.

Kortom, helemaal gemaakt voor jouw zaak!

Bij het startpakket (vijf kokers) ontvang je een gratis instructie voor jou en je personeel. Een effectieve tool om de voordelen van MLMLM snel te leren kennen en het makkelijk aan je gasten aan te bieden.

Wil je meer lezen over de bedenker van MLMLM en waarom ze dit spel heeft bedacht?
Klik hier.

Lees verder

VRAAG TESTPAKKET AAN + GRATIS ONLINE VERSIE

Benieuwd naar ons product? Ontdek zelf wat dit spel voor je horeca kan toevoegen. Vraag geheel vrijblijvend het MLMLM- testpakket aan. Je ontvangt direct de GRATIS online versie.

VRAAG VRIJBLIJVEND AAN

LEES DE 6 GOUDEN TIPS

Wij hebben de 6 gouden tips voor echte klantenbinding gevraagd aan bekende en succesvolle horeca ondernemers, je leest ze hier! 

LEES DE TIPS

MEEST GESTELDE VRAGEN

De meest gestelde vragen hebben we hier al even voor je op een rijtje gezet!

LEES VERDER

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij vinden het erg leuk om met je in contact te komen en helpen je graag verder!

NEEM CONTACT OP

Een koker met inhoud!? Dat zagen wij wel zitten. Verrassend hoe simpele maar  uitnodigende vragen een leuke wending hebben gegeven aan ons avondje uit in het café. De ongemakkelijkheid doorbreken was niet nodig, maar een andere aanvliegroute tijdens ons biertje leek ons wel leuk. Zeker aan te raden. Verrassend en ook gewoon omdat het kan!

Nathanael, Speler

MLMLM is een gezellig en leuk spel voor jong en oud om te spelen bij ons op het terras. De gasten genieten ondertussen van een hapje en een drankje tijdens het spelen van het spel. Ze blijven al gauw langer zitten omdat ze een mooi en gezellig gesprek hebben. Dat krijgen wij ook zeker te horen van onze gasten.

Af en toe krijgen wij als gastheren/vrouwen ook vragen van het spel van gasten. Dat maakt het voor ons ook zeker 
leuk. Zelf spelen wij het spel regelmatig na werktijd met het personeel. Zo komen wij van elkaar ook meer te weten.

Sherilyn, Horeca ondernemer, Koning van Denemarken

We vonden het spel écht leuk om te doen, we bleven doorgaan met dobbelen en vragen stellen! Het geeft een extra dimensie aan de lunch of borrel en biedt de mogelijkheid om andere (‘diepere’) gesprekken aan te gaan met je tafelgenoten. Dat is ook zeker gebeurd. 

Er zijn zelfs verhalen verteld (‘welk verhaal vertelt je familie over jou’) dat de partner niet kende!

Rogier en Els, Speler

Dit is echt een gezellig spel! Leuk met het gezin maar ook hilarisch met vrienden bij de Koning van Denemarken!

Jorien, Speler

TEVREDEN KLANTEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

en ontvang al onze acties!